Om Beardblog.se

Hej!

Vad kul att du har hittat hit! För vi antar att du är lika intresserad och fascinerad som vi är av just skägg. För det är det som den här bloggen handlar om. Vi som står bakom bloggen har länge bloggat om allt som har med grooming att göra (det är vi som står bakom Grooming.se med hudvård, rakning, hårvård och parfymer för män), men kände att vi ville nörda in oss ännu lite mer på skägg.

Beardshop.se har vi samlat ett brett sortiment inom skägg, mustasch och klassisk rakning, och fler produkter är på ingång inom kort.

Den här bloggen har vi tänkt att fylla med inspiration, skäggfrisyrer, dagens mustasch (vi är barnsligt förtjusta i alla olika varianter och namn på dessa som finns), ge tips om skäggvård, prata lite rakning (för det är ju inte alla som sparar helskägg).

Trevlig läsning!

2 tankar om “Om Beardblog.se

  1. Hej hej!
    Jag är väldigt väldigt intresserad av hela barber shop-eran och tycker att det är så mysigt att skägg och barberare börjar komma tillbaka i Sverige. Uppskattar alla skägg- och barberarbloggar jag kan hitta 🙂 Kan förresten tipsa om barber and babes i Uppsala, såg att de gjort en riktigt snygg video på Instagram nyligt, jag följer killen som gjort filmen så jag hittade den längre versionen på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=pyGormxUHhU Kanske lite kul! Mera skägg åt folket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s