Kändisskägg: Glenn Hetrick

face off glenn hetrick skägg

Om det är någon annan än mig som följer Face Off på kanal 6, dokusåpan med makeupartister/maskörer (skulle jag snarare kalla dem på svenska), så kan du inte ha missat domaren Glenn Hetricks minst sagt speciella skäggfrisyr.

Om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt var jag ska placera den. Det är tydliga polisonger, långa och tvärt avsmalnande mitt på kinden. Alltid svarta polisonger, med antingen slätrakad kind eller – som på bilden ovan – skäggstubb i vitt. Skägget är någon slags blandning av Goatee och en lite mer asiatisk variant med längd på hakan.

Det är nog inte snygghetspoäng som eftersträvas med denna frisyr, snarare cool, udda eller varför inte en signaturlook? Helt klart så minns man det…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s