För den modige

näshårsvax

Näshår är något som växer sig längre ju äldre man blir. Här kan du välja mellan att klippa bort dem med en (rundad) sax, använda näshårstrimmer eller dra bort med pincett. Det sistnämnda gör sjukt ont, så det är inte att rekommendera.

Down under (alltså i Australien) vaxar man istället bort näshåren, vilket går snabbt, ger ett hållbart resultat och faktiskt inte går så ont som det låter. Från australiensiska Nad’s for men kan man numera köpa ett hemmakit för detta – Nad’s Nose Wax – vilket enligt utsago ska vara det första på marknaden.

näshårsvaxningskit

För in applikatorn och dra sedan snabbt ut den. Allt hår följer med och det är (relativt) smärtfritt… För den som vågar testa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s